Gerede Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevinin ilimize ve ilçelerine hayırlı olmasını dilediler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyarette Gerede Ticaret ve Sanayi Odası heyetinden Başkan Ersin Kaşka, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksel, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı, Meclis üyeleri Mehtap Demirses Burku, Yaşar Yıldız, Sedat Arslan ve Mustafa Bilen yer aldı.

Gerede TSO heyeti Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret ederek Belediye Başkanlığı görevine seçilmeleri nedeniyle şahsını kutladı ve hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Gerede TSO heyetinin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini dile getiren başkan teşekkürlerini iletirken Gerede ekonomisi ve bölgemiz konusunda ortak yapılabilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Bolu’nun ilçeleri ile güçlü olduğu her platformda beraber hareket edilmesi konusu öne çıktı. Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka’da Özcan’a nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim