Geçtiğimiz yıl imzalanan protokol ile yapımına başlanan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi çalışmalarını Belediye Başkanı Mustafa Allar yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haber: BMA

2016 yılında AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Aydın Baruş, önceki dönem Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, BESOB Başkanı Tahir Gayret, Geredeli Hayırsever İşadamı Abdurrahman Emin Üstün ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın katılımıyla Bolu Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda imzalanan protokolün ardından Gerede Yeni Mahalle’de yapımına başlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar da 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Allar yaptığı açıklamada, “Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Sayın Abdurrahman Emin Üstün tarafından ilçemize yapılacak olan 16 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisemizin çalışmaları devam ediyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan lisenin tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz bir ilim irfan yuvası daha kazanmış olacak. Sayın Abdurrahman Emin Üstün ağabeyimize ve bu okulun kazandırılmasında büyük emekleri olan Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. İnşallah bu yapılacak okullarda ülkemize hizmet edecek hayırlı nesiller yetişir” dedi.

Editör: TE Bilisim