CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu'nun Avşar Köyü mevkisindeki kamp alanından itibaren ilk mola yeri olan Çaydurt mevkisine kadar 8 kilometre yürüdü.

Kılıçdaroğlu ve arkasındakiler D-100'ün kenarında yürürken arkada zaman zaman araç yoğunluğu oluştu. Jandarma ve polis ekipleri yürüyen grubun etrafından geniş güvenlik önlemi aldı. Normalde günde 2 mola veren Kılıçdaroğlu, güzergahta uygun yer bulunmaması nedeniyle bugün tek mola verdi. 8 kilometrelik mesafe 1 saat 45 dakikada tamamlandı. Yürüyüş sırasında parti otobüsünden, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramınızı kutluyor' anonsu yapıldı. 10'ncu gün, 7 kilometrelik ikinci etabın ardından tamamlanmış olacak.

TATİLCİLER, CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NU SELAMLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 10'uncu gününde Bolu merkeze yaklaşırken, TEM yolunda bayram tatili için yola çıkanların ilgisiyle karşılaştı. Tatil için yola çıkanlar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu karşılaştıkları yol üzerinde selamladı. Tek şeridin kapatıldığı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş konvoyunda, davullar da çalındı.

Editör: TE Bilisim