AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre için geri sayım başladı. AK Parti Bolu İl Başkanlığı "Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla gerçekleştirilecek kongreye Bolulu vatandaşları davet etti. AK Parti İl Başkanı Suat Güner, 24 Mart Çarşamba günü yapılacak büyük kongreye Bolu’dan 1574 kişinin katılacağını belirtti.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.

Büyük kongrede Bolu’dan delege adayları; AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Yönetim Kurulu Üyesi Samet Kocadağ’da kongreye katılım sağlayacak.

GÜNER’İN BAŞKAN SIFATIYLA İLK KONGRESİ

Şubat 2021 ayında tamamlanan il kongreleri sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 il kongresine bizzat katılım sağladı, diğer il kongrelerine ise canlı bağlantı yaptı. Bolu’da ise 24 Şubat’ta yapılan kongrede Suat Güner, AK Parti Bolu İl Başkanı seçilmişti. 24 Şubat 2021'deki İstanbul İl Başkanlığı kongresi ile kongre süreci tamamlanmış oldu

“1574 KİŞİYLE ANKARA’DA GERÇEKLEŞECEK OLAN BÜYÜK KONGREMİZE İŞTİRAK EDECEĞİZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner kongre hazırlıklarının son aşamaya geldiğini, 24 Mart Çarşamba günü yapılacak olan kongreye Bolu’dan 1574 kişinin katılacağının altını çizerek; “Bolulu Kongre hazırlıklarımızı bir kongre komisyonu İl yönetiminden oluşturduk. 24 Mart Çarşamba günü kongremiz gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle inşallah tekrar Cumhurbaşkanımızı, Genel Başkanımız olarak seçmek üzere toplanacağız. Cumhurbaşkanımızın bizden talepleri oldu. Yine teşkilat kademelerimiz noktasında bilgilendirmeler koordinatörlerimiz tarafından bizlere ulaştırıldı. Cumhurbaşkanımızla da bir online toplantı gerçekleştirilerek bu hazırlık aşmasında yapmamız gerekenler hakkında yönlendirmeleri oldu. Hazırlıklarımızı yaptık. Bizden talep edilen 1500 civarında katılımcımız, hemşerimiz ve teşkilat mensubumuzla Cumhurbaşkanımıza orada eşlik etmek olacak. Komisyonumuz çalışmalarını bitirdi. Şuan itibariyle ilçelerimizin tamamı ve merkezimiz olarak 29 otobüs ve minibüs olarak toplamda da 60 bireysel araçla, araçlarda da 3 veya 4 kişi olma kaydıyla planlamamızı yapıyoruz. Toplamda1574 vatandaşımız ve teşkilat mensubumuzla iletişime geçtik. İnşallah 1574 kişiyle Ankara’da gerçekleşecek olan büyük kongremize iştirak edeceğiz” dedi.

“HER HEMŞERİMİZE ÇİFT MASKE TAKMASINI ÖNERECEĞİZ”

Güner, büyük kongreye Bolu’dan katılacak 1574 kişinin pandemi kurallarına uyularak Ankara’ya ulaştıracaklarını sözlerine ekleyerek; “Oluşturduğumuz büyük kongre komisyonu ile hemşerilerimizin sevk idaresi noktasında içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık anlamında güvenlik tedbirlerimizi her aracımızda bize eşlik edecek Ankara’ya beraber seyahat edeceğimiz her hemşerimize çift maske takmasını önereceğiz. Yine araçlarımızda herkesin kendi kullanımına haiz olarak dezenfektanlarımız olacak. Yolculuk esnasında daha sık mola vermek kaydıyla havalandırmamızı da doğru yapmak üzere planlamalarımızı yapıyoruz. Mola yerlerimizi ayarladık. İlçelerimiz ve Bolu merkez olmak üzere toplamda 1574 kişiyle kongremizde Cumhurbaşkanımıza desteğimizi bir kez daha gösterebilmek adına buradan Bolu’dan 1574 kişiyle katılımımızı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim