Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan GETAT Merkezi hizmet vermeye başladı.

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 2 yıldır akupunktur tedavisi yapılan GETAT (Geleneksel ve tamamlayıcı tıp) ünitesinde artık hizmet çeşitliliği artırılarak tam merkez olarak hizmet verecek.

Hacamat-kupa, sülük, ozon terapi, mezoterapi ve hipnoz tedavileri merkezde

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi konu ile ilgili olarak; “Hastanemiz bünyesinde kurulan GETAT Merkezimizde 2 yıldır verilen akupunktur hizmetinin yanında şimdi de hacamat-kupa uygulaması, sülük tedavisi, ozon terapi, mezoterapi ve hipnoz tedavileri de uygulanacaktır. İlimizde bu konuda fazlaca talep olduğunu biliyoruz ve bu yönde en iyi fiziki ve teknik koşullarda hizmet vermeye hazırız.” dedi.

Dilekçi; “Modern tıbbın tüm gelişmiş tedavilerinin yanı sıra yüzyıllardır kültürümüzde olan geleneksel tedavilerin steril ve sağlıklı koşullarda profesyonel uzman kişilerce tedavileri uygulamaları artık hastanemiz GETAT merkezimizde olacak. Merkezimizin kurulmasında başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL olmak üzere, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL da “Amacımız Bolu ilimizin, sağlığın her alanında en iyi kalitede hizmet sunması.   Ülkemizde sadece 20 tane olan GETAT Merkezinden biri de Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan GETAT Merkezi. Kalitesi yüksek, sayılı merkezlerden biri olan GETAT Merkezinin hayırlı olmasını ve hastalarımızın şifa bulmasını dilerim.” dedi.

Editör: TE Bilisim