Bolu'nun doğal güzellikleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hayata geçirilen "tam kapanma" uygulaması nedeniyle Ramazan Bayramı'nı sessiz geçirdi.  Ziyaretçi girişi yasaklanan Gölcük Tabiat Parkı “Tam kapanma” döneminin sona ermesiyle yeniden hizmete başladı. Özlem bitti ama tedbirler devam ediyor.

Haber: Aslı Akış

Bolu'nun önemli turizm merkezlerinden olan ve muhteşem doğasıyla turistlerin gözdesi olarak adlandırılan ve tatilcilerin en çok ziyaret ettiği yerler arasında bulunan Gölcük'te Ramazan Bayramı’nda sessizlik hakim oldu.

Ankara ve İstanbul'un tam ortasında yer alan ve bu nedenle başta bu şehirler olmak üzere Türkiye'nin her yerinden yüzbinlerce insanın ziyaret edip temiz hava aldığı tabiat parkı sadece bölgede yaşayan sokak hayvanlarına kaldı.

Yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Tabiat Parkına girişler ‘tam kapanma’ döneminde koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurulmuştu.

Gölcük Tabiat Parkı 17 Mayıs itibarıyla yeniden açıldı. Gölcük’ün işletmesini üstlenen Bolu Belediyespor ‘tam kapanma’ döneminin sona ermesi ile birlikte doğa harikasının yeniden ziyaretçiler için açıldığını ‘Özlem sona erdi’ diyerek duyurdu.

BOBES’ten yapılan açıklamada Gölcük Tabiat Parkının 08.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olduğu belirtildi. Hava sıcaklıklarının arttığı ilimizde yaz döneminin gelmesi ile birlikte Gölcük Tabiat Parkına yoğun bir ziyaretçi akını gerçekleşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim