Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy sözünü de tuttu. Son yıllarda İlimizde ivme kazanan Devlet Su İşleri yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Metin; “Bolu halkına yakışır bir mesire alanı oluşturacağız. İlimize içme suyu sağlayan Gölköy Barajımızın havzasını koruyacak tedbirler alacağız. Gölköy Mesire Alanı Projesi şehrimize Hayırlı Olsun” dedi.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz aylarda tanıtım toplantısı gerçekleştirilen ve ihalesi yapılan Gölköy Barajı Park ve Rekreasyon Alanı işinde yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanıldı. Gölköy Barajı çevresinde modern piknik alanı olarak günü birlik kullanıma hizmet verecek yerlerin oluşturulacağı ve baraj havzasında iyileştirme çalışmalarının yapılacağı öğrenilen proje kapsamında; çatılı oturma banklarına, piknik ocaklarına, göl manzarası olan yerlerde gazebolara, çocuk oyun alanlarına, otoparklara, tuvalet ve çeşmelere yer verilecek.

“GÖLKÖY MESİRE ALANI PROJESİ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, bizzat takip ettiği proje hakkında yaptığı açıklamasında; “Vatandaşlarımızın özlemle beklediği İlimizde alternatif bir mesire alanı olacak Gölköy Barajı Mesire alanı inşaatına başlıyoruz. Otoparkı ile piknik alanları ile sosyal donatıları ile güvenli bir aile ortamı sağlayarak Bolu halkına yakışır bir mesire alanı oluşturacağız. Aynı zamanda ilimize içme suyu sağlayan Gölköy Barajımızın havzasını koruyacak tedbirler alacağız. Gölköy Mesire Alanı Projesi şehrimize Hayırlı Olsun” şeklinde konuştu.

“İLK GÜN GİBİ HİZMET SEVDASI İLE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

İlimizde açılışların ve projelerin hiç durmadan devam edeceğini belirten Metin; “Son 20 yılda yapılan ve ilimizin çehresini değiştiren yatırımlara hiç durmadan devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’nin talimatları ve koordinasyonu ile Bakanlığımıza bağlı tüm birimlerin çalışmaları neticesinde ilimizde bir tarafta planlıyor, bir tarafta yapıyor, diğer bir tarafta ise açıyoruz. Bu yolda hiç durmadan yorulmadan ilk gün gibi hizmet sevdası ile hep birlikte yürüyeceğiz. Yatırımlarımız şehrimize hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim