Bolu Arama Kurtarma Gönüllüleri Eğitimi projesinde gönüllü buluşması gerçekleştirildi. Katılımcılara proje ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek binasında gerçekleştirilen programa AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek Başkanı Fethi Sarımsakcı, Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan, Endüstri mühendisi Ömer Kıvrak ve arama kurtarma gönüllüleri katıldı.

İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği Arama Kurtarma Ekip başkanı Mehmet Akyüz, eğitim projesi için bir araya gelen AFAD ve İHH gönüllülerine yürütülen proje ve faaliyetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

GÖNÜLLÜLERE FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Bolu Arama Kurtarma Gönüllüleri Eğitimi projesi için İnsan Hak ve Hizmetleri Dernek merkezinde düzenlenen buluşmada, İHH Arama Kurtarma ekip başkanı Mehmet Akyüz tarafından katılımcılara proje ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Sunumun ardından projeye verdiği desteklerden ötürü AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş’a, Fethi Sarımsakcı tarafından plaket takdim edildi.

Gönüllüler destek kartlarını Cengiz Çavuş, İbrahim Sarıdoğan ve Ömer Kıvraktan alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Editör: TE Bilisim