Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı ve diğer görevlilerle görev başındaki emniyet, jandarma ve hastane personelini ziyaret edip yeni yıllarını tebrik etti.

HABER: ASLI AKIŞ

VALİ KILIÇ’TAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE YENİ YIL ZİYARETİ

Yılbaşı tedbirleri kapsamında Emniyet ve Jandarma sorumluluk alanlarında oluşturulan kontrol noktalarına da ziyarette bulunan Vali Kılıç, vatandaşların yeni yılı huzurla karşılamaları için görev yapan personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

KARAYOLU İŞÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Karayolları Bolu Dağı Tüneli Bakım ve İşletme Şefliği'ni ziyaret ederek yılbaşı tedbirleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Vali Kılıç, büyük azim ve özveriyle çalışan personelin yeni yılını kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Erkan Kılıç, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Komuta Merkezi'ne gelen acil çağrılar hakkında bilgiler alan Vali Kılıç, yani yıla görevi başında girecek olan personele kolaylıklar ve mutlu yıllar diledi.

2022 yılının son saatlerinde Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezini ziyaret eden Vali Erkan Kılıç, vatandaşların huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutladı, görevlerinde başarılar diledi.

VALİ KILIÇ, SAĞLIK ÇALIŞANLARI’NIN YENİ YILINI KUTLADI

Vali Erkan Kılıç, BAİBÜ Tıp Fakültesi ile İ.B. Devlet Hast. Köroğlu Ünitesi Acil Servislerini ziyaret etti. Tedavi gören hastaların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgiler alan Vali Kılıç, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık personelimizin yeni yılını kutladı.

YENİ YILIN İL BEBEĞİNE ZİYARET

İzzet Baysal Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde 2023 yılının ilk bebeklerine de ziyarete bulunan Vali Kılıç, aileleri tebrik ederek bebeklere uzun ve sağlıklı ömürler diledi. Sağlık çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti.

Editör: TE Bilisim