Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, 9 aylık görev süresi boyunca belediyenin ne kadar borcunun ödendiğini kamuoyuyla paylaştı. 

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve başlayan Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, 9 aylık zaman zarfı içinde belediyenin borcunun ne kadarlık bir kısmını ödediğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, “Göreve geldiğimiz 10 Nisan 2019 tarihinden 31.12.2019 tarihinde kadar Göynük Belediyesi adına piyasa borçlarından 3.300.000,00.-TL ve İller Bankasına 603.000,00.-TL ödeme yapmış bulunmaktayız” dedi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Başkan Çankaya açıklamalarının devamında ise Göynük Belediyesinin yaptığı çalışmaları aktararak, “Sanayi sitesine ek blok yapım işi, self servis oto yıkama ünitesi, mezbahane tadilatı, yeni itfaiye ve şoförler odası inşaatı, köprü başı WC’nin tadilatı ve hizmete açılması, yeni imar yollarının açılıp kilit parke döşeme işlerinin yapılması, spor sahası ve endife parkının yeniden yapılması ve spor sahası çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmıştır. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim