Boluspor Taraftar Grupları Yarenler ve Cadde 14 tarafından Mengen’de bulunan Gastronomi Bölümünün Merkez’e taşınması tartışmaları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada, “Ahmet Baysal amcamızın gözünden düşen bir damla yaşa bizler ve Bolu halkı on binler ile siper olur.” denildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya yönelik yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İzzet Baba’mız ve Ahmet Baysal Amcamız Bolu'muzun değeridir ve bizlerin kırmızı çizgisidir.  Onun eserlerine yapılacak olan en ufak yanlış bizlere ve Bolu halkına yapılmış demektir.

İzzet Baba’mızın bizlere emanet bıraktığı eserlerine ve Ahmet Baysal amcamıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. O yüzden şunu asla unutmayın ki Ahmet Baysal amcamızın gözünden düşen bir damla yaşa bizler ve Bolu halkı on binler ile siper olur.

Biran önce saçma fikirlerinizi, gereksiz projelerinizi kendinize saklayın ve İzzet babamızın kemiklerini, Ahmet amcamızın yüreğini sızlatmaktan vazgeçin. Yoksa tepkimiz çok daha sert olacaktır. Sabrımızı zorlamayın.”

 

Editör: TE Bilisim