Balıkesirspor bu sezon canlı izlediğim en kötü takım. Kalecilerinin ekstra performans sergilemesi sonucunda skoru 1-0'da tutabildiler. Neticenin tek farkla kalmasını sadece kaleciye bağlamamak gerek, Bolusporlu futbolcular 20 maçtır olduğu gibi gol yollarında inanılmaz meziyetsizler.

Üçüncü bölgeye kadar gelen topu öldüremiyorlar. Transfer sezonunda nasıl bir yol izlenir, bilinmez ama mevcut kadronun şu an ki sıralamanın çok üzerine çıkamayacağı aşikar. Bu takım düşmemeye oynayan ekip kimliğinden kurtulamayacak gibi görünüyor.

Maç sonu Reha Erginer'in açıklamaları şaşkınlık yaratacak derecede. 'Verilen arayı değerlendirmekten' 'milli maç arasından' 'transferlerden' dem vurulmuş. Mevcut teknik heyet göreve iki ay önce başlamış olsaydı sonuna kadar haklı görülebilir ama bu ekip göreve başlayalı neredeyse iki sezon oldu ve hala küme düşme potasının etrafında gidip geliyor Boluspor. Bu camia için bu tablo başarı tablosu değildir.

Rakibi küçümsemek için söylemiyorum ama Balıkesirspor küme düşmüş vaziyette. 20 maçta 8 puanı var, 3 puanını Boluspor'dan almış. Bu ekip son 15 dakika bu kadar kötü organizasyonuna rağmen beraberlik için oyunu rakip sahaya yıkmış, gol kovalamış. Bu görüntü bile gidişatın kötü olduğunun göstergesi.

Transfer tahtasının kapalı olduğu yönünde kamuoyunda bilgiler mevcut fakat böyle bir sorun varsa da çözüleceğini düşünüyorum. Kaldı ki bu takımın ilk 11'inde direk oynayabilecek net 5 oyuncu gerekli.