Bolu’da yaşayan hasta ve hasta yakınlarına moral aşılamak, sağlık durumlarını takip etmek ve varsa ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen hasta ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve diğer kurumların destek verdiği hasta ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta 7 aileyi evinde ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde hasta vatandaşın durumu hakkında bilgiler alınarak yapılması gerekenler konusunda istişareler yapıldı. Hastanın tedavi sürecinden ailenin sosyal durumuna kadar devletin tüm kurumları hızlı bir şekilde işlemlere başladı.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a; Sağlık İl Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit,  İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Belediye kurum hekimi Gülsüm Öncü, AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Sema Yeşilbağ eşlik etti.

Editör: TE Bilisim