TFF 1. Ligi 4. Sırada bitiren Boluspor play-off ilk maçında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak olan karşılaşmada düdüğü ise Bülent Yıldırım çalacak. Boluspor maça beyaz forma ile çıkacak.

Play-Off ilk turu maçında Göztepe’ye konuk olan Boluspor sahadan avantajlı bir spor ile ayrılmak istiyor. Göztepe karşısına Beyaz forma ile çıkacak olan Yarenler sezon başındaki hedeflerinin üstüne çıkmak için mücadele edecek. TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak olan karşılaşma saat: 21:30’da başlayacak. Bolu belediyesinin kent meydanına kurduğu dev led ekrandan da yayınlanacak olan karşılaşma, deplasmana gidemeyen taraftarlara aynı heyecanı yaşatacak.

Göztepe-Boluspor müsabakasında hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Göztepe-Boluspor hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 21.30'da başlayacak mücadele TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. Aynı zamanda Bolu Kent meydanında Bolu Belediyesi tarafından kurulan dev led ekrandan canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Boluspor: Melih, Fatih, Alim, Ramazan, Umut, Özgür, Emre, Guido, Andre Santos, Bentley, Poepon

Göztepe: Günay, Tanju, Emrecan, Lokman, Schwechleh, Tayfur, Gosso, Segbefia, Murat, Halil, Jahovic

Boluspor’da iki eksik

Yarenler’de 3 haftadır sakatlığı nedeniyle oynayamayan Furkan Şeker ve Anco Jansen Play-Off’ta da yok. 13 gol, 2 asistlik performansıyla 20 gollü Poepon’le birlikte takımının skor yükünü çeken Andre Santos’a Play-Off ilk maçında çok iş düşecek.

Rövanş maçları 29 Mayıs'ta

Yarı final rövanşlarının 29 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı play-off’ta finale çıkacak ekipler, 4 Haziran Pazar günü, tarafsız sahada Süper Lig’e yükselmek için karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim