Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu, yaz aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması üzerine sokak hayvanları için anlamlı bir kampanya başlattı.

Bolu Belediye Meclis kararı ile geçtiğimiz aylarda kurulan Bolu Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu, çalışmalarına hızlı başladı. Komisyon, yaz aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının artış göstermesi sebebiyle özellikle su başta olmak üzere mama ve yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları için kampanya başlattı.

‘TEK İSTEDİĞİM BİR KAP MAMA, SU’

Bu kapsamda vatandaşların dikkatini çekmek ve kampanyaya destek olmalarını sağlamak amacıyla şehrin hemen hemen her nokrasına ‘Tek istediğim bir kap mama, su’ yazan billboardlar asan Hayvan Hakları Komisyonu, aynı zamanda sosyal medya ve basın aracılığıyla da bu duyarlılığı artırmak için sürekli çalışıyor.

Hayvan Hakları Komisyonu tarafından başlatılan bu kampanyaya ayrıca destek vermek ve şartlı bağışta bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız da, Bolu Belediyesi’nin T.C. Halk Bankası IBAN: TR18 0001 2009 2560 0007 0000 60 hesabına bağışta bulunabilecekler. Kampanya kapsamında toplanana bağışlar sadece sokak hayvanlarının bakımları ve ihtiyaçları için kullanılacaktır.

Editör: TE Bilisim