AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı bölge koordinatörü Muhammed Avcı başkanlığında Karadeniz Bölgesi İl Başkanları toplantısına, akabinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ile 148’inci AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hazır bulundu.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında partililere hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “19 yılda ne yaptınız” eleştirilerine cevap vererek 19 yıllık AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerin özetini anlattı, ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan; "Bizim gerçekleri göstermediğimiz her yerde karşımızdakilerin yalanları kök salıyor. Haziran 2023'e kadar gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Hep sahada olmalıyız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara seslenerek önemli mesajlar verdi, 2023 seçimleri uyarısı yaptı. Erdoğan; “Ülkemizde yaşanan tabii felaketler sebebiyle coşkulu bir yıl dönümü (AK Parti kuruluşu) programı gerçekleştiremedik. Partimize emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. AK Parti geçen 20 yılda, siyasete getirdiği yeni anlayışla, eserlerle, projelerle vatanın her karşısına damgasını vurmuş bir partidir.

Bazen birileri karşımıza çıkıp "19 yılda ne yaptınız?" diyecek cüreti gösterebiliyorlar. Birileri çıkıp "Türkiye'yi batırdınız" diyecek kadar gerçeği çarpıtabiliyor. En güzel cevap 19 yılda yaptıklarımızı anlatmaktır.

2023 UYARISI

Türkiye'yi kendi ülkesinin ve milletin felaketinden medet uman bir zihniyetin eline bırakamayız. Böyle bir vebali, böyle bir sorumluluğu üstlenebilecek hiçbir arkadaşımın olmadığına inanıyorum. Bunun için 2023 Haziran'ına kadar gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Önce kendi içimizde birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirmeli; buradan aldığımız enerjiyle milletimizin tamamının gönlünü kazanacak şekilde hep sahada olmalıyız” İfadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim