Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2022 yılının ülkemiz ve dünyada hayırlara vesile olmasını temenni ederek; “Yeni yıl tüm müslüman alemine huzur, mutluluk ve sağlık getirsin inşallah” dedi.

Haber: Aslı Akış

Her yeni başlangıç gibi 2022 yılında da pandemi sürecinin sona erdiği, yeni ekonomi modeli ile yatırım, istihdam ve üretime dayalı bir yılın istikrarının devam edeceği bir sene dileğinde bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yerli milli aşı Turkovac’ın yenil hediyesi olduğunu kaydetti.

Güner; “Yeni yıl önce sağlık, sonra arkasından huzur, bereketle gelir inşallah. Tabi ki yeni yılın en önemli mesajı içinde bulunduğumuz ve geride bıraktığımız salgın dönemi. Bizim için kıymetli olan tarafı bugün yerli aşımız Turkovac’ın acil kullanım onayını almış olmamız. Bu yeni yılda da Turkovac aşısının en iyi yeni yıl hediyesi olduğunu düşünüyorum hükümetimiz adına. Yine yeni ekonomi modelini de sayın cumhurbaşkanımızın ve ekonomi bakanımızın söylediği gibi bereketle inşallah bahar aylarında hem istihdama hem üretime hem de yatırıma yansıyacak haliyle hep beraber görmeyi umut ediyorum. Önce bahar aylarında başlayıp sonra 2022 yılının tamamında sonra da inşallah vatandaşımızın desteğiyle nasip olursa 2023’te bunların da hep beraber istikrarlı Türkiye yolunda tekrar anlatmaya söylemeye devam edeceğimizi beyan ediyorum. Yeni yıl huzur, mutluluk ve sağlık getirsin inşallah tüm Müslüman alemine” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim