Gerede 1970 FK, 2022-2023 futbol sezonunda Bolu 1.Amatör kümede mücadele edecek. Gerede 1970 FK’nın çiçeği burnunda başkanı Celal Uslu, futbol camiasına birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Celal Uslu hayallerinin olduğunun altını çizerek; “Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, İnanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Beni başkan seçen tüm üyelere teşekkür ediyorum”

Başkan Uslu, yaptığı yazılı açıklamada ilk olarak kendisi başkan olarak görmek isteyen isimlere teşekkür ederek; “Birliğin olduğu yerde her zaman Zafer vardır. Gerede 1970 FK Kulübünün 3'üncü başkanı olma şerefine eriştim. Ben, sizlerin bu teveccühüne mazhar olurken, benim de gönülden teşekkür etmek istediklerim var. Öncelikle Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’a, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'a destekleri için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca geçen sezon başkanlık yapan Bahri Esen ve Akif Allar Bey'e, bana güvenip beni başkan seçen tüm üyelere teşekkür ediyorum” dedi.

Hedefimiz: takımımızı 3 senede 3'üncü lige yükseltmek”

Uslu, hedeflerinin 3 seneye 3.lig yükselmek olduğunun altını çizerek; “Hedefimiz: Takımımızı 3 senede 3'üncü lige yükseltmek ve Geredeli Gençleri Futbol Akademilerinde yetiştirmek. Başarının birlik beraberlik içerisinde uzun vadeli bir planlama ve strateji geliştirme ile olacağını biliyoruz. Biz bunun için çok çalışmaya ve emek vermeye hazırız;  tüm hemşerilerimizin de manevi desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“İlçemizde futbol çıtasının yükselmesi için uğraşacağız”

Başkan Uslu, Gerede’nin futbol çıtasını yükseltmek istediklerini ifade ederek; “Amacımız, kulübümüzü Bolu ve komşu ilçelerde marka değerini yükseltmek olacak. Ayrıca ilçemizde futbol çıtasının yükselmesi için uğraşacağız.  Takımımızın maçlarını, sportif bir müsabaka olmaktan öteye; küfür ve şiddetten arınmış, tüm halkımızın ailece gelebilecekleri bir panayır ortamına dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Gerede 1970 FK taraftarı olarak şampiyonluklar yaşamak istiyorum”

Başkan Uslu, Gerede 1970 FK başkanı olarak şampiyonluklar yaşamak için bu yola çıktığına vurgu yaparak; “Dostluk içerisinde geçireceğimiz nice sezonlarda bir Gerede 1970 FK taraftarı olarak şampiyonluklar yaşamak; üstelik bu sevinçlere kulüp başkanı sıfatıyla erişmek benim için en büyük kıvanç kaynağı olacaktır” şeklinde konuştu.

“Amacımız, Gerede futbolu için birlik olmak”

Başkan Celal Uslu son olarak camiaya birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları dile getirdi: “Tüm bunlar için bir de hayalim var.  O da Gerede futbolu için birlik olmak, birlikte yürümek, birleşip profesyonel liglere yükselmek, inanıyorum ki ayrı ayrı akmaktansa bir olup çağlamak gerek”

 

Editör: TE Bilisim