Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Türk-İslam Alemi’nin bayramını kutlayan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül şunları kaydetti:

Cenab-ı Allah’a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin mübarek fırsatlarından birisi de hiç şüphesiz Kurban Bayramı’nın ruhunda ve muazzez manasında mevcuttur.

Bilindiği üzere, her bayram bir gönül alma, her bayram kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesidir.

Dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlıkların giderilmesi, küslük ve kavgaların sonlandırılması bayramın hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eden müzahir özellikleriyle mümkün olacaktır.

Bilhassa bayramda, yardımlaşma ve dayanışmanın artması, paylaşma ve bölüşmenin yaygınlaşması, dara düşenlere, yolda kalanlara ve zorda bulunanlara el uzatılması bunun bir göstergesidir.

Her yıl olduğu gibi Ülkü Ocakları olarak bu Kurban Bayramı’nda da Teşkilatımızda bulunan öğrenci kardeşlerimizin önümüzde ki eğitim döneminde ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onların Milli bir şuur ve bilinçle yetiştirebilmek adına, maddi ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için, Milletimizin helal paralarıyla gerçekleştirdiği kurban ibadetinden, cemaat, tarikat ve başka kisveler altında nemalanmak isteyen güruhlara fırsat vermemek adına, bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın Kurban deri ve et bağışlarına talip olduk.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı kurulduğu günden bu yana maksadı, ülküsü sadece Türk Gençliğine Kılavuz olabilmek, başta ailesi olmak üzere üzerinde yaşadığı toprağına ve milletine sahip çıkmak adına mücadele etmiş ve etmeye de devam edecek olan Yesevi Ocağıdır.. Yaptığı Sosyal Çalışmalar ile örnek teşkil eden ve tüm kesimin takdirini toplayan Ülkücü Türk Gençliğine sahip çıkabilmek adına desteklerinizi bekliyoruz. Ülkü Ocakları, Türk-İslam coğrafyasında sayısız yardım kampanyaları başlatarak Mazlumun sesi olmuştur.

Vatanımızın yegane bekçileri olan Ülkücü kardeşlerimizin daha sağlıklı ve olumlu koşullarda eğitim almalarına destek olabilmek Ülkü ocaklarına maddi ve manevi katkı sağlamak amacıyla Kurban derilerinizi Ülkü ocaklarımıza bağışlayarak Ülkü evlerimize, Ülkü ocaklarımıza gençliğe katkınızı bekliyoruz.Yaptığımız her şeyi şeffaf ve güvenilir yaptık yapmaya da devam edeceğiz.Yaptığımız yardımların bizlere kurşun ve silah olarak dönmemesi için Yaşasın Ülkü Ocakları.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk-İslam Alemi’ne sevgi, muhabbet ve coşku ikliminin egemen olması dileklerimle, bütün vatandaşlarımızın ve Türk-İslam Alemi’nin, Kurban Bayramı’nı tebrik eder, bayramın, milletimiz ve memleketimiz için hayırlı günlere kapı aralamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Editör: TE Bilisim