Bolu 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi 29 Ocak 2021 Cuma günü Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevinde yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam katılacak. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı gerçekleşecek kongreye davette bulunarak “Gel sen de katıl bu coşkuya, gel şimdi tam vakti. Ak parti gönüllülerine, üyelerimize kongremize katılmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın video konferans aracılığıyla katılım sağlayacağı Bolu 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi 29 Ocak 2021- Cuma saat 14:00’de Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevinde gerçekleştirilecek. Kongreye, AK Parti MKYK üyeleri Şebnem Koçak Elçi ve Nuran Alim’de katılım gösterecek.

“GEL SEN DE KATIL BU COŞKUYA” 

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın kongre ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn. Lütfiye Selva Çam'ın video konferans aracılığıyla katılım sağlayacağı Kadın Kolları İl Başkanlığı'mızın 6. Olağan Kongresi 29 Ocak 14.00'da Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek. Gel sen de katıl bu coşkuya, gel şimdi tam vakti” ifadelerine yer verdi.

“GEREKLİ TÜM HAZIRLIKLARIMIZ YAPTIK”

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan kongreye ilişkin bilgiler veren mevcut başkan Hicran Çağalı  “Kongre sürecimiz pandemi nedeniyle ertelenmişti. Önce İlçe kongrelerimiz ile başladık tüm ilçelerimizin kongrelerini tamamladık, başkanları seçtik. Genel merkezimizin tarihleri bize bildirmesiyle ile birlikte bizde 29 Ocak Cuma günü yapmaya karar verdik. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık.  Yönetim ekibimizle ilgili mülakatları tamamladık. İnşallah 6. Olağan İl Kadın Kolları kongremizi 29 Ocak Cuma günü Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevinde gerçekleştireceğiz.  Maske, mesafe ve hijyen kurallarına genel merkezimiz çok önem veriyor ve biz bunlara çok dikkat ediyoruz. Gerekli koşulları sağladık. Bu şartları da yerine getirip kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ MKYK ÜYELERİ DE KATILACAK

2019 yılında Ak Parti Genel Merkezi tarafından atanarak göreve gelen Hicran Çağalı tek aday olarak kongreye gideceği ifade ederek; “1,5 sene önce AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın görev vermesiyle atandım. Şu kongremiz ile seçilmiş bir başkan olarak göre devam edeceğiz. Genel merkezimizden MKYK üyelerimiz Şebnem Koçak Elçi ve Nuran Alim kongremize iştirak edecekler. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam' da video konferans yöntemi ile kongremize katılacak.  Çünkü 1 günde birçok ile kongreler devam ettiği için bir ilden katılım sağlıyor.

“KONGREMİZ COŞKU İÇİNDE GEÇECEK”

Kongreler coşkuya olan süreçlerdir. Bizim kongremizin de bu coşku ile olacağını düşünüyorum. Ben buradan ak parti gönüllülerine, üyelerimize kongremize katılmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim