Highway Outlet’te Nisan ayı boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler ve aktiviteler Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşacak.

İlk olarak, 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günü 14.00-19.00 saatleri arasında TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film animasyonu Köstebekgiller’in lisanslı çocuk etkinliği Highway Outlet’te çocuklarla buluşacak. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ise yine TRT Çocuk kanalında miniklerin severek izlediği efsane çizgi film animasyonu Heidi,   20-21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde dört gün boyunca muhteşem ötesi lisanslı etkinliğiyle çocukların karşısında olacak.

Etkinlik 14:00, 16:00 ve 18:00 saatlerinde günde üç seans olarak gerçekleşirken, 23 Nisan Salı günü saat 15:00’da Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Highway Outlet işbirliğiyle çocuklara özel Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Etkinliklere verilecek üç günlük aranın ardından ise ünlü ressam ve karikatürist Şenol Karakaya, Karikatür Atölyesi ile Highway Outlet ziyaretçilerine hünerlerini sergileyecek. Dünya Dans Günü’ne özel birbirinden güzel dans gösterilerinin yer alacağı Dans Festivali de, 28 Nisan Pazar günü, 14:00 ile 16:00 saatleri arasında Highway Outlet sahnesinde olacak. Üstelik tam bir şölen havasında geçecek bu etkinliklerin tümü Highway Outlet ziyaretçilerine ücretsiz!

Editör: TE Bilisim