Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, bütün sağlık kurumlarında aşı uygulamasının devam ettiğini belirterek, aşı sırası gelen vatandaşların konuya gerekli hassasiyeti göstererek mutlaka aşı olmalarını istedi.

HABER: Aslı AKIŞ

Türkiye’nin pandemide yüksek riskli illeri olarak adlandırılan ’Kırmızı’ kategoride yer alan Bolu’da bir yandan aşı çalışmaları sürerken denetimlerde hız kesmeden sürüyor. Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, “Aşılamada sıra 55 yaşın üstündeki büyüklerimizde” diyerek aşı çağrısında yaptı. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 55 yaş ve üstünü aşılamaya davet etti. Demirkol,  Gündüz ve iftardan sonra saat gece yarısı 12’ye kadar aşı yapıldığını ifade ederek;  “Lütfen. Bekliyoruz. Gündüz veya iftardan sonra saat 24.00'a kadar hastanelerimizde aşı hizmetimiz devam etmekte. Hızlıca geliniz” dedi.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Demirkol ayrıca; “Randevu için 182, Mhrs, E-nabız veya hastanelerden alabilirsiniz. Aşı sırası gelen tüm evde sağlık hastalar için Evde Sağlık Birimini veya 0374 275 3043 no'lu Aşı Danışma Merkezini arayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim