Bolu Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, 'Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü nedeniyle İzzet Baysal Caddesi'nde fotoğraf sergisi açtı. Sergiye vatandaşlar ilgi gösterdi.

Bolu Ülkü Ocakları tarafından Hocalı Katliamının 28. yıldönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi hazırlandı. Azerbaycan’ın Hocalı Kasabası’nda 613 kişinin Ermeniler tarafından katledilişinin 28’nci yılında Bolu Ülkü Ocakları İzzet Baysal Caddesi’nde 17 Fotoğrafın yer aldığı sergi açtı.

İlimizin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi üzerinde Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binası önünde açılan fotoğraf sergisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 613 Azeri Türkü’nün katledildiği Hocalı Katliamıyla ilgili fotoğrafların yer aldığı sergide Bolu Ülkü Ocakları üyeleri vatandaşlara yaşananlarla ilgili bilgilendirmeler de yaptı.

Bolu Ülkü Ocakları tarafında yapılan açıklamada; “Hocalı Soykırımı'nın 28. yılı münasebeti ile Hocalı'da katledilen Soydaşlarımızı anmak ve Hocalı Soykırımını milletimize anlatmak ve hatırlatmak için Bolu İzzet Baysal Caddesi'nde Fotoğraf Sergisi gerçekleştirdik. Sergimize ilgi gösteren Vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Hocalı'da katledilen Soydaşlarımızı rahmet ve fatihalarla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim