Bolu Belediyespor Hokey takımı Açık Alan Erkekler Süper Lig 2. Etap maçlarına başladı. En güçlü rakibi olan Osmaniye takımını 1 – 0 yenerek liderliğe yükselen Belediyespor kalan maçlarından 1 tanesinden galibiyet ile ayrılırsa Avrupa Şampiyonasını garantilemiş, yenilmemesi durumunda ise 2. Etabı namağlup şampiyon olarak tamamlamış olacak. Belediyespor Bayan Hokey takımı ise 2018 Şubat Ayında Portekizde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek. 

Bolu Belediyespor diğer branşlarda olduğu gibi Hokey Branşında da başarıya koşuyor. Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında 12 Mayıs’ta başlayan 2016-2017 Sezonu Erkekler Açık Alan Süper Lig 2. Etap Maçları tüm heyecanı ile devam ediyor. Bolu temsilcisi Belediyespor gurubunun en önemli maçı olan Osmaniye GSK Takımını 1-0 yenerek grup liderliğine yükseldi. Kalan maçlardan 1 galibiyet çıkarması durumunda Avrupa Şampiyonasını garantileyecek olan Hokey takımı mağlup olmaması durumunda Türkiye Şampiyonu olacak.

Yeni sezonda Belediyespor kulübünün bünyesine katılan ve geçtiğimiz yıllardaki başarılarını sürdürmeye devam eden Bolu Belediyespor Erkek Hokey Takımı, Konya’da düzenlen 2016-2017 Sezonu Erkekler Açık Alan Süper Lig 2. Etap Maçlarında oynadığı oyunla alkış toplamaya devam ediyor. Şampiyonluk maçında Osmaniye GSK takımı ile karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan maçta tribünler tıklım tıklım dolarken, Bolu Belediyespor Bayan Hokey Takımı deplasmanda Erkek Hokey Takımını desteklemek için Bolu’dan 1 otobüs kaldırarak takım arkadaşlarına destek oldu. Yaklaşık 30 derece sıcağın altında oynanan maçta Bolu Belediyespor Erkek Hokey Takımı güçlü rakibi karşısında aradığı golü ilk yarıda buldu. İkinci yarıda ise rakibine gol şansı tanımayan Bolu Belediyespor maçı 1-0 kazanarak puanını 31’e yükseltti ve grup lideri oldu. Grubunun en güçlü rakibini mağlup eden Bolu Belediyespor Erkek Hokey Takımı böylece 2018 yılında İlimizi ve Ülkemizi Avrupa’da temsil etmenin en büyük adayı oldu.

BAYAN TAKIMIMIZDA AVRUPA’YA GİDİYOR

Bolu Belediyespor Bayan Hokey Takımı, 2018 yılında Bolu ilini ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek. Şubat Ayında Portekiz’e gidecek Hokey takımı burada birbirinden güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek. Erkek Hokey takımının da şampiyon olması durumunda Bolu Belediyespor hem Erkek hem de Bayan takımı ile Avrupa şampiyonasına katılmış olacak.

Editör: TE Bilisim