İlimizin yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın TSO Başkanı Türker Ateş’e gerçekleştirdiği ziyaretinde kendisine Yargıtay Üyesi Sabri Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adli Yargı Komisyonu Başkanı Serkan Özalp ve İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal de eşlik etti.

TSO Başkanı Türker Ateş, HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine TSO’nun çalışma ve faaliyetleri ile Bolu ekonomisinin güncel durumu hakkında özet bilgiler aktardı.

HSK Başkan Vekili Yılmaz ise Bolu ekonomisinin gelişmesi ve büyümesine çalışmalarıyla katkı sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Başkan Türker Ateş’e teşekkür etti.

Yılmaz, TSO’nun çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğini ifade ederek Başkan Ateş’e ve Oda Yönetim Kurulu’na başarılar diledi. Hizmet birimlerine de uğrayarak Oda personeli ile bir süre sohbet eden HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, ayrıca ziyaret anısına TSO özel defterini de imzaladı.

Editör: TE Bilisim