İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantıları İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer başkanlığında devam ediyor. Toplantıların Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda 4 madde görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Aslı Akış

İl Genel Meclisi Ocak Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda, İlimiz Merkez İlçe, Yenisefa köyü tapunun 153 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel numarasına kayıtlı taşınmazlarına ilişkin hazırlanan Turizm tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanmasına dair İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, İlimiz Mudurnu İlçesi, İğneciler köyü tapunun 150 ada, 128 parsel numarasına kayıtlı taşınmazlarına ilişkin hazırlanan Kırsal Turizm tesis alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanması dair İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor okundu meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

İlimiz Mudurnu İlçesi, Bostancılar köyü tapunun 150 ada, 3 parsel numarasına kayıtlı   taşınmaza ilişkin hazırlanan konut dışı kentsel çalışma alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve Beton Santrali alanı amaçlı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar   planının onanmasına dair İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor ele alınarak oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak, İlimiz Yeniçağa  İlçesi, Gölbaşı köyü tapunun 784 parsel numarasına kayıtlı taşınmaza ilişkin hazırlanan Atık Geri kazanım tesis alanı (viyol üretim tesisi) amaçlı 1/5000 ölçekli    nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı  değişikliğinin   onanmasına dair İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü ve meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Editör: TE Bilisim