AK Parti Bolu Teşkilatları tarafından geçtiğimiz Pazar günü yapılan toplantı ile ilçe ve belde belediye başkan adayları kamuoyuna açıklandı.

Açıklanan adaylar arasında üç isim dikkat çekti. AK Partiden Mudurnu İl Genel Meclisi Üyesi Vedat Özkan, Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Zeki Ozulluoğlu ve Kıbrıscık İl Genel Meclisi Osman Cabgu belediye başkanlığına aday oldu. 

MEHMET FATİH YALINIZ

AK Parti Belediye Başkan Adayları kamuoyuna açıklandı. Geçtiğimiz Pazar günü Genel Merkez MKYK Üyesi Büşra Paker’in katılımıyla, 8 ilçe ve 3 beldenin adayları kesinleşti.

Açıklanan belediye başkan adayları arasında üç isim dikkat çekti. AK Parti grubundan Kıbrıscık İl Genel Meclisi üyesi olan Osman Cabgu Kıbrıscık Belediye Başkan Adayı, AK Partiden Mengen İl Genel Meclisi Üyeliği görevini üstlenen Zeki Ozulluoğlu Mengen Belediye Başkan Adayı ve Mudurnu İlçesinden İl Genel Meclisi Üyesi olan Vedat Özkan, Mudurnu Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

30 Mart 2014’te yapılan mahalli idareler seçiminde ise, o dönem İl Genel Meclisinde görev yapan Hasan Uzunoğlu Dörtdivan’dan, Recayi Çağlar ise Yeniçağa’dan aday gösterilmiş ve belediye başkanlığına seçilmişti. Uzunoğlu ve Çağlar 31 Mart 2019 seçimlerinde AK Partiden tekrar belediye başkanlığına aday oldu.

 

Editör: TE Bilisim