Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu 16 Şubat Pazar günü gerçekleştirecekleri olağan il kongrelerinin iktidar yürüyüşü sürecinde önemli bir halka olacağını söyledi. 

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu 16 Şubat Pazar günü yapacakları olağan il kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İl kongresinin yerelde iktidar olduktan sonra yapılmasının önemine dikkat çeken Karsu; “ O yüzden bu kongrede hem yerel hem de ulusal anlamda verilecek olan mesajlar büyük bir önem taşımaktadır. 31 Mart 2019 yılındaki yerel seçimlerde büyük bir başarı elde eden partimiz artık ülke genelinde de iktidar olmak için büyük bir çaba içerisine girmiştir. Bu kongrede hem 2018 yılından bugüne kadar yaşanan süreçle ilgili hem de 2020 yılı ve sonrası ile ilgili önemli değerlendirmeler yapılacaktır. O yüzden 16 Şubat Pazar günü İl Kültür Merkezinde saat 12.00’de yapılacak olan il kongremize sadece partililerimizi değil ülkemizin geleceğiyle ilgili kaygıları olan ve politikaya meraklı her kesimden vatandaşımızı da davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim