Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İstanbul’da “Karadeniz Bölgesi İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına katılarak Bolu’da gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Koçyiğit; “İlimizde yaptığımız çalışmalar, faaliyetler ve projelerimiz hakkında Sayın Bakanımıza bilgi sunduk.” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının altıncısında Karadeniz Bölgesi’nde bulunan il müdürleri ile toplantı düzenlendi.

Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit’in de katıldığı toplantıda, iller arasında tecrübe paylaşımının geliştirilmesi ve iyi proje örneklerinin yaygınlaştırılması konuşuldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’ın katılım sağladığı toplantıda Amasya, Artvin, Bayburt, Bartın, Düzce, Çorum, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon ve Zonguldak il müdürleri de bulundu.

“İLİMİZDEKİ ÇALIŞMALAR VE PROJELERİMİZ SUNDUK”

Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, toplantının ardından paylaşımda bulunarak; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendinin başkanlığında Karadeniz Bölgesi İl Müdürleri toplantısı yapıldı. İlimizde yaptığımız çalışmalar, faaliyetler ve projelerimiz hakkında Sayın Bakanımıza bilgi sunduk.  Böyle önemli bir toplantı gerçekleştirdiği için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim