Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve beraberindekiler, BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve basın mensupları ile bir araya geldi, Demirkol basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Bolu basını ile beraber çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Biz, sağlık çalışanları olarak Bolu’da, sizleri ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Size ulaşan sıkıntıları, bize ulaştırma noktasında bir aracı olmaktasınız. Bolu’da 3 yıldır yöneticilik yapmaktayım. Her birinizin bizleri arayıp, vesile olmanızdaki bu iyi niyeti bizzat görmüş biri olarak sizlere teşekkür ediyorum. Sonuç itibariyle, vatandaşın isteğini haberleştirirken, aynı zamanda ona yardımcı olma konusundaki gayretinize de bizzat şahidim.

“KOŞA KOŞA HABERE GELEN BİR BASINIMIZ VAR”

Sağlık işleri, duyurdukça kıymet bulan, anlaşıldıkça değerlenen işlerdir. Yapmamız gereken bir haberimiz, duyurumuz olduğunda, ne zaman heyecanlansak, hangi basın mensubu arkadaşımızı bilgilendirsek, aynı heyecanı yaşayarak, koşa koşa habere gelen bir basınımız var. Bu anlamda ki kardeşliğiniz konusunda sizlere teşekkür ediyorum.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI SİZLERİ ÇOK SEVİYOR”

Sizleri ekibimizin bir parçası olarak görüyoruz, sağlık çalışanları ve hastaneler de sizleri çok seviyor. Bu, sizin iyiliğinizden kaynaklanan bir durum, kusur arayan kusur bulur, güzellik görmek isteyen güzellik görür.

Yanlışımızda ya da eksiğimizde, özelde ve genelde bunu sizden iyi niyetli bir şekilde duymak bizlere değer katacaktır. Bu anlamda, sizin hem katkınıza hem de önerilerinize ihtiyacımız var. Bu samimiyet ve iyi niyet çerçevesinde, bu güne kadar olduğu gibi sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Aileniz ve çalışma arkadaşlarınız ile daha nice Gazeteciler Günü’ne, hep beraber ulaşmayı Allah nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Demirkol, Bülent Velioğlu’na minyatür Köroğlu heykeli hediye etti.

Ziyaret, pasta kesilmesinin ardından sona erdi.

 

Editör: TE Bilisim