Boluspor’da uzun uğraşların ardından alttan ısıtmalı, aydınlatmalı sahanın yapımına başlandı. Uzun vadeli projeler üreterek Boluspor’un geleceği için büyük yatırımlar yapmak isteyen Boluspor yönetim kurulu’nun uzun uğraşları sonucu çözüme kavuşturduğu sahanın yapımı vurulan ilk kazma ile start aldı. Sahanın 2017-2018 futbol sezonunda bitirilmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda kulübe kazandırılması gereken projeleri TFF başkanı Yıldırım Demirören’e sunan Başkan Necip Çarıkcı bu görüşmelerin ardından antrenman sahası için Bolu Belediye Başkanı Alalddin Yılmaz’ın da desteğini almıştı.

Göreve geldikleri ilk günden beri kulüp yapılanmasıyla birlikte tesisleşme konusunda harekete geçen Boluspor yönetimi, bundan da sonuç almaya devam ediyor. Boluspor tesisleri önüne yapılacak sahanın ardından A takım antrenman sahası âdeti 2’ye çıkacak. Bolu Belediyesi ile yapılan görüşmelerden sonuç alınırken yeni antrenman sahasının etrafı hemen kulübün önünde olacak. İş makinesiyle çalışmalara başlayan ekipler, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan yılsonunda Boluspor Atatürk Stadyumunun çimlerini de değiştirmek isteyen Boluspor yönetim kurulu, bu konuda girişimlerini sürdürüyor.

Editör: TE Bilisim