AK Parti 6. Olağan Kongresinde il başkanı seçilen Nurettin Doğanay’a ilk tebrik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den geldi. AK Parti İl Binasında Doğanay’ı ziyaret eden Bakan Özlü, Doğanay’a görevinde başarılar diledi.

MEHMET FATİH YALINIZ

Hatay’da şehit olan Düzceli Uzman Çavuş Ertuğrul Tuğra Kavun’un cenaze törenine katılmak üzere Düzce’de bulunduğu için kongreye katılamadığını söyleyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti İl Binasına gelerek AK Parti Bolu İl Başkanlığına seçilen Nurettin Doğanay’a görevinde başarılar diledi. Ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Bakan Özlü, “AK Partimizin Bolu İl Kongresi vardı. Ben normalde bu kongreye katılmak üzere görevlendirilmiştim. Kongreye gelecektim. Saat 12.00’de Bolu kongresi, saat 15.00’te de Sakarya Kongresi vardı. Fakat Düzce’deki bir şehit cenazesi münasebetiyle, kongreye katılamadım, şehit cenazemize katıldım. Cenazemizi defnettik. Yeni yönetimi ve güven tazelemiş başkanımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Kendilerini tebrik etmek için buradayım. Kongreye katılamadım ama inşallah en kısa zamanda büyük bir toplantınıza bir danışma kurulu toplantınıza katılmaya da söz veriyorum. Bolu bizim eski vilayetimiz. Ben kendimi Bolu nüfusuna kayıtlı olarak gördüm. İlk nüfus cüzdanımda ili Bolu, ilçesi Düzce, Köyü Çilimli Topçular şeklinde yazıyordu, böyle ilkokula başladım. Dolayısıyla Bolu’nun özel bir yeri var. Benim hayatımda özel bir yeri var, eğitim hayatımda özel bir yeri var. Burası bizim bölgemiz, bizim topraklarımız. Dolayısıyla ben kendi memleketimde hissediyorum. Bu sebeple burada olmaktan son derece mutluyum. Yeni yönetime başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, konuşmasından sonra, AK Parti Bolu İl Başkanlığının hatıra defterini imzaladı.

Editör: TE Bilisim