Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, işçi, memur ve emekli maaşlarına yapılan düşük zamlara karşın doğalgaz, elektrik ve suya yapılan rekor düzeyde zamlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Baskın; “Milli görüş sözü veriyoruz. Ne dediysek bugüne kadar yaptık. 51 senelik tarihimiz ve 54.hükümetimiz bunun apaçık ispatıdır” dedi.

Haber: Aslı Akış

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, ekonomide yaşanan hareketliliği vurgulayarak, milli görüşün geçmişte olduğun gibi katma değerli ihracat ve istihdama yönelik projelerini hayata geçireceklerini hatırlattı. Baskın, akaryakıt fiyatlarının düşeceğini maaşların ise %50 artacağına dikkat çekti.

“BENZİN MAZOT VE OTOGAZ FİYATLARI YARIYA DÜŞECEK”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ifadelerini hatırlatan YRP Bolu İl

Başkanı Sadettin Baskın; “ İşçi, memur, emekliye Yeniden Refah Partisi’nin iktidarının ilk senesinde yüzde 50 maaş zammı yapacağız. Milli görüş sözü veriyoruz. Ne dediysek bugüne kadar yaptık. 51 senelik tarihimiz ve 54.hükümetimiz bunun apaçık ispatıdır. Elektrik, su ve doğalgaz gibi temel insani ihtiyaçların belli asgari orana kadarı devlet tarafından ödenecek.

Akaryakıt üzerinden alınan fahiş vergileri ortadan kaldıracak, benzin, mazot ve oto gaz fiyatlarını yarı yarıya düşüreceğiz. Çiftçi ve köylüye aynen milli görüşün geçmişte yaptığı gibi yeniden sahip çıkacağız. Milli görüş demek önce millet demektir, dış güçler ve önce imtiyazlılar değil” şeklinde konuştu.

“KAYNAKLARIMIZ HAZIR”

Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşlara sunulan söz konusu imkanların kaynağını da bulduklarını kaydeden Sadettin Baskın; “16 adım atılacak ve bir yılda borçsuz, zamsız, vergisiz, milleti sıkıp suyunu çıkarmadan 100 ila 150 milyar dolar kaynak üretilecek. Bu kaynakla aynen milli görüşün geçmişte yaptığı gibi 81 ile 81 dev projeyle üretime, katma değerli ihracata, istihdama yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Devlet taşın atına elini koyacak, özel sektörden baba yiğit aramak yerine önce kendisi baba yiğitlik yapacak.

Türkiye'nin doğusunu ve batısını ayırt etmeden 81 ile 81 dev projeyle bu aziz millet doğduğu büyüğü topraklarda iş sahibi olsun diye bu kaynaklarımızla borçlanmadan inşallah bu adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim