Bolu Belediye-İş Sendikası Başkanı Sinan Ay, Bolu Belediyesi’nde çalışan işçilere yapılan 755 bin TL bayram ikramiyesi için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür mektubu yazdı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla Bolu Belediyesi’nde çalışan işçilere bayram öncesi, 755 bin TL ikramiye ödemesi yapılmıştı. Bunun üzerine Bolu Belediye-İş Sendikası Başkanı Sinan Ay, Başkan Özcan için bir teşekkür mektubu yazdı.

“İŞÇİNİN EMEĞİNİN FARKINDALIĞINI YAŞAYAN BİR BAŞKAN İLE YOL YÜRÜMEKTEYİZ”

Ay, mektubunda şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,

Bolu Belediye-İş Sendikası olarak tüm belediye çalışanlarının bayram ikramiyelerini yatırdığınız için tüm emekçi arkadaşlarımız adına size teşekkür ederiz.

Ayrıca yaklaşık iki aydır ülkemizde etkisini gösteren virüs salgınından dolayı psikolojik ve ekonomik anlamda ülke olarak zor bir süreç yaşamaktayız. Ancak sendika olarak çalışan işçilerimizin emeğinin farkındalığını yaşayan bir belediye başkanı ile yol yürümekteyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte hiçbir belediye personelini mağdur etmeden, gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı siz ve başkan yardımcılarına teşekkürlerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim.”

 

Editör: TE Bilisim