2017 – 2018 Sezonu TFF 1. Lig Fikstür Çekimi bugün yapıldı. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile TFF 1. Lig kulüp temsilcileri katıldı.

TFF 1. Lig'de sezon, 11 Ağustos Cuma günü başlayacak. İlk yarısı 24 Aralık 2017 tarihinde tamamlanacak TFF 1. Lig'de ikinci yarı 12 Ocak 2018 tarihinden itibaren oynanacak. Normal sezon ise 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. Hafta müsabakalarıyla bitecek.

ALİ DÜŞMEZ: "CENTİLMENCE BİR SEZON OLSUN"

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, fikstür çekimi öncesi şöyle konuştu: "Her şeyden önce TFF Başkan ve yönetimi her kategoride olduğu gibi bu ligde de bütün imkanların artması için çalışıyor. Geçen sezona oranla gelirlerde yüzde 30 gibi bir farkın olduğunu ifade etmek istiyorum. Maddi imkânların artmasıyla çok daha başarı sezonlar geçireceğinize inanıyoruz. Çok iddialı çok heyecanlı ligler geçirdik. Bu iddia ve heyecan da Türk futboluna önemli katkılar sunuyor. Fikstür çekiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hak edenin kazandığı, centilmence bir lig olmasını temenni ediyorum. Yayıncı kuruluşumuz beIN Sports'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum."

Boluspor’u temsilen fikstür çekimine Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve Sportif Direktör Kazım Kırcı katıldı. Boluspor, 2017-2018 futbol sezonun ilk haftasında  ligin kendi sahasında Giresunspor ile karşılaşacak.

İŞTE BOLUSPOR’UN İLK YARIDA OYNAYACAĞI MAÇLARIN FİKSTÜRÜ

1-BOLUSPOR-GİRESUNSPOR

2-ÜMRANİYESPOR-BOLUSPOR

3-BOLUSPOR-GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ

4-MANİSASPOR-BOLUSPOR

5-BOLUSPOR-ADANA DEMİRSPOR

6-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ERZURUMSPOR-BOLUSPOR

7-BOLUSPOR-ALTINORDU

8-ANKARAGÜCÜ-BOLUSPOR

9-BOLUSPOR-BALIKESİRSPOR

10-ÇAYKUR RİZESPOR-BOLUSPOR

11-BOLUSPOR-SAMSUNSPOR

12-GAZİANTEPSPOR-BOLUSPOR

13-ELAZIĞSPOR-BOLUSPOR

14-BOLUSPOR-ADANASPOR

15-İSTANBULSPOR-BOLUSPOR

16-BOLUSPOR-ESKİŞEHİRSPOR

17-DENİZLİSPOR-BOLUSPOR

Editör: TE Bilisim