AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’la ilgili ortaya atılan dedikodularla ilgili sert konuştu. Doğanay, “Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3 dönemdir Belediye Başkanıdır. Görevinin başındadır. Bugünde görevinin başındadır, dünde görevinin başındaydı. Bu konuda en ufak ne göreviyle alakalı ne de imza yetkisiyle alakalı en ufak bir şey yoktur ki zaten böyle bir şey olma imkânı da yoktur çünkü 3 dönemdir Bolu’ya hizmet eden birisinden bahsediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz’ın görevinin başında oluğunu belirten Doğanay, bu dedikoduyu çıkartanların ahlaksız bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

Haber: Mehmet Fatih Yalınız

Dedikodularla ilgili ciddi anlamda bir algı operasyonu yürütüldüğünü söyleyen Doğanay açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Şunu belirtelim öncelikle. Bu konuda son aylarda özellikle adeta bir kampanya yürütürcesine, ‘Bolu Belediye Başkanı görevden alındı, Bolu Belediye Başkanı’nın imza yetkileri alındı’ diye çok amaçlı bir kampanya yürütülüyor. Bunun içerisini, dışarısını çok fazla söylemek doğru olmamakla birlikte ama bu konuda çok ciddi anlamda çaba sarf eden, algı operasyonu yürüten birileri var. Bunu son zamanlarda özellikle çok ciddi anlamda kamuoyunda işlediler. İşlemeye çalışıyorlar. Bunu da bazen vatandaşta artık sorar noktaya geldi. Ama Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3 dönemdir Belediye Başkanıdır. Görevinin başındadır. Bugünde görevinin başındadır, dünde görevinin başındaydı. Bu konuda en ufak ne göreviyle alakalı ne de imza yetkisiyle alakalı en ufak bir şey yoktur ki zaten böyle bir şey olma imkanı da yoktur çünkü 3 dönemdir Bolu’ya hizmet eden birisinden bahsediyoruz. Bunları çıkaranlar maksatlı bir şekilde bu konuda çalışma yapıyorlar. Geçmişte olduğu gibi yıpratma politikası adı altında yapıyorlar. Çünkü burada oyun kurucular var, kullanılanlar var. Bunlar hep birlikte organize bir şekilde bu işleri yapmaya çalışıyorlar. Yeri geldiği zaman insanları tehdit edercesine, yeri geldiği zaman insanlara şantaj yaparcasına bunu yapıyorlar. Bunları önümüzdeki süreç içerisinde herkes görür. Ortaya çıkacaktır ki, çıkmalıdır. Elinde bilgisi ve belgesi olan her kim varsa ortaya çok net bir şekilde koymalıdır. Koymayanda, alçaktır, namussuzdur. Ama şunu söylemek lazım, onların bu yaptıkları çalışmalar neticesinde ‘it ürür, kervan yürür’. ‘Tarlada izi olmayanın, harman zamanı yüzü olmaz’. Kamuoyu tarafından bu organizasyonları ortaya koymaya çalışanların, kamuoyu nezdinde ortaya koymaya çalışanlara ben sadece onlara acıyarak bakmak istiyorum. Çünkü bunlar, bunları geçmişte de yaptılar. Dünde yaptılar, bugünde yapıyorlar, yarında yapacaklar. Bana da yapıyorlar, Başkana da yapıyorlar, bir başkasına da yapıyorlar. Böyle bir yapı var. Maalesef ahlaksızca bir yapı var. Bundan dolayı böyle bir kampanya yürütülüyor. Bolu gelişiyor, dönüşüyor. Değişmeye ve dönüşmeye de devam edecek. Ama Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz görevinin başındadır ve görevinin başında olmaya da devam edecektir diye düşünüyorum.”

 

Editör: TE Bilisim