İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş yeni yıl için bir kutlama mesajı yayınladı. Örnekbaş, İYİ Parti’nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini 2020 yılında daha iyi olacağını söyledi.

Ahmet Örnekbaş mesajında; “Ülkemizin cesur insanların bir araya gelerek oluşturdukları ve ülkemizi kuşatan karanlık siyaset anlayışını yırtıp aydınlatan, gerçek ve doğru olanın, hak olanın, haklı olanın yanında başlattığımız İYİ’lik hareketi giderek büyümektedir. Yıllardır temiz dürüst siyaset anlayışını özleyen vatandaşımız partimize teveccüh göstermiş, her geçen gün daha da fazlasıyla ilgi göstermeye devam etmektedir. Ülkemiz 17 yıllık tek adam rejimine mahkûm olmuşken İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in siyasette ki varlığı ile bu dengeler değişmiştir. 31 Mart seçimleri vatandaşımızın artık mevcut yapıdan hoşlanmadığını açıkça göstermiş “Ben ne dersem o olacak” siyasetine dur demiştir. İYİ’lik hareketine duyulan ilgi, yeni siyaset ilkelerinin vatandaşımızın gündeminde olduğunun açık işaretidir.

“İYİ PARTİ BU ÜLKENİN YENİLİK HAREKETEDİR”

İYİ Parti bu ülkenin yenilik hareketedir. İYİ Parti güçlü olanın değil haklı olanın yanındadır. İYİ Parti millet ve memleket sevdalılarının hareketedir. İYİ Parti siyaset meydanlarında cesaret gösterebilenlerin bir arada olduğu cesurlar hareketedir. İYİ Parti Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu gücünü millet iradesinden alan bu ülkenin temel kuruluş felsefesi ile yoluna devam etmektedir. İYİ Parti gücünü millet iradesini kendisine pusula edinmiş yol edinmiş partidir.

İYİ Parti inanç değerlerine saygılı, kutsal emanetlerine sahip çıkan, her türlü inanca eşit mesafede duran, dinini inancını çıkarlarına alet edenlerin perde edenlerin karşısındaki partidir

Bizler İYİ partililer olarak ülkemizin geleceğinden, yarından eminiz. Gelin sizlerde bu İYİ’lik hareketine katılın. Sizlerle birlikte daha güçlü daha İYİ olalım. 2020 yılının sağlık barış ve huzur dolu geçmesini, tüm vatandaşlarımız içinde sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu geçirecekleri bir yıl olmasını dilerim.

İYİ gidiyoruz bu yıl daha İYİ olacağız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim