Boluspor, TFF 1’inci ligin 10’uncu haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Hedefimizden hiçbir şekilde şaşmış değiliz. Bunu yüksek sesle söylüyorum. Sezon sonunda inşallah bu takım ilk altının içinde olacak” dedi.

“BİRİNE PENALTI VERİLDİ, BİRİNE VERİLMEDİ”

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Çok üzgünüz. Buraya çok farklı bir motivasyon ile gelmiştik. En kötü kaybetmemeyi düşündüğümüz bir maçtı. Ama kaybetmemek için oynamadık. Kazanmak için oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bugün kaybettik ama yenilmedik. Sevindiğimiz kısım bu takımın neler yapabileceğini gördüm. Neler yapabileceklerini zaten biliyordum. O potansiyeli gördüm. Karşımızdaki rakip iyi bir takım. Burada gösterdiğimiz mücadele, oynadığımız oyun bana çok ümit verdi. Bu oyuncular bunu başaracak. Hedefimizden hiçbir şekilde şaşmış değiliz. Bunu yüksek sesle söylüyorum. Sezon sonunda inşallah bu takım ilk altının içinde olacak. Hakemleri çok fazla eleştirmek istemiyorum ama bugün iki tane aynı pozisyon var. Birine penaltı verildi, birine verilmedi. Sadece standartları yakalayıp, dikkatli olmalarını diliyorum.”

“İYİ BİR TAKIMA OYNADIK”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise, “Bizler için zor bir geceydi. İyi bir takıma oynadık. Kaliteli bir takım ancak üç puan bizim oldu önemli olan beş haftadır galip gelemiyorduk galip geldik. Eksiklerimiz var sakatlarımız var. Çok çalışmamız gerekiyor. Devre arasına kadar takviyelerle Rizespor daha iyi yerlere gelecek ve sezon sonunda istenileni elde edip hak ettiği yere çıkacaktır” dedi.

Eksik oyuncuların çokluğuna değinen Üzülmez, "Kweuke sakat sakat oynadı. Milosevic 3 günlük idman ile çıktı. Bütünlük açısından sakat sakat oynamaları önemli. Eksiklerimiz elbette var. Bunları biliyoruz. Zorlu bir lig. Zorluğun üstesinden gelip devre arasına kadar iyi puanlar toplamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim