İYİ PARTİ BOLU teşkilatı ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Tanışma programında,  İYİ Parti’nin Bolu’daki çalışmaları ve genel seçimler başta olmak üzere birçok konu konuşuldu.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş,  ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda açıklamada bulundu. Aktaş, “Millet İttifakı olarak Bolu’dan 3 vekil çıkaracağımıza inancım tam.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Kozalak Kafe’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Yaman, Merkez İlçe Kadın Başkanı Nurhan Körpe ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuzhan Yakışır ve il ve ilçe yönetimi katılım sağladı.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Burhan Aktaş ve teşkilat üyeleri ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısında buluştu.

 “ÜYE KAYITLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Toplantıda, partinin üye çalışmalarıyla ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Aktaş, “Bolu’nun tüm noktalarında ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ziyaretlerde halkımızın talep ve isteklerini tek tek not alıyoruz. Her ziyaretimizde muhakkak partimize katılmak isteyen vatandaşlar oluyor. Son dönemde ciddi bir üye artışı sağladı ve kayıtlarımız artarak devam ediyor. Bizlere üye olan insanların geçmişte hangi partiye üye olup olmadıklarını çok sorgulamıyoruz. Bize gönül vermeleri kafi. Açıkçası, halkın partimize olan ilgisi, teveccühü bizleri çok mutlu ediyor. Seçimler sonrası iktidarı devraldığımızda bu üye kayıtlarının daha da artacağını düşünüyoruz.” dedi.

 “İTTİFAKIN BOLU TEMSİLCİLERİYLE GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VAR”

CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Bolu’daki il başkanları arasında güzel bir birliktelik sağladıklarını belirten Aktaş, “Başkanlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Bolu için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Oldukça verimli geçen bu buluşmalar sayesinde güzel bir birliktelik sağladık.” İfadelerine yer verdi.

MİLLET İTTİFAKI’NIN 3 VEKİL ÇIKARACAK GÜÇTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere ilişkin düşüncelerini de dile getiren Aktaş şöyle dedi; “İYİ Parti’den Bolu’da şu ana kadar milletvekilliği için 7 aday adayı var. Bu kişiler resmi aday adaylık başvurusunu yapmak için Millet İttifakı’nın seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğini bekliyor. Seçimler sonrası ilimizden 3 vekil çıkacak. Millet İttifakı olarak Bolu’dan 3 vekil çıkaracağımıza inancım tam. Bu olmayacak bir şey de değil. İnanmasak bu yola çıkmazdık. Millet İttifakı bu seçimde 2 vekil de çıkarabilir Bolu’dan ama ben 3 vekil çıkaracağımıza inanıyorum. Halkın bizlere olan teveccühü bu inancımı daha da artırdı.” Şeklinde konuştu.

BOLUNUN YOL HARİTASI NASIL OLACAK?

İyi Parti Bolu Milletvekili adaylığı açıklamalarıyla ilgili konuşan Aktaş; “Altılı masada şimdiye kadar yapılan çalışmaların iktidar olduktan sonra yapılacakların yol haritasıydı. Bundan sonraki çalışmanın milletvekillerinin ne yönde dağılacağına dair olacağını düşünüyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilisim