İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Örnekbaş; “İyi Parti Bolu İl Başkanlığına adayım. Kongremiz bizim tekrar iyilik kervanına güçlenerek yoluna devam ettiği, ileri gittiği bir atılım gün olacak. İyi Parti Türkiye'nin artık olmazsa olmaz partisidir” dedi.

 Haber: Aslı Akış

 İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 11.07.2020 (yarın) gerçekleştirilecek İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresine tüm Boluluları davet etti. Örnekbaş, kongrede yeniden il başkanı seçilmesi durumunda Bolu’nun kaderine etki edecek kadro ile çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade etti.

 “YENİ YÖNETİM KURULU İLE BOLU HALKININ KARŞINA ÇIKACAĞIZ”

Yeni bir yönetim kurulu ile bolu halkının karşısına çıkacaklarını vurgulayan Ahmet Örnekbaş;

“2 yıla yakın, hatta iki yıldan daha fazla bir süredir Bolu il başkanlığı görevini yürüttüm. Bu zaman zarfında da iki seçim gerçekleştirdik. Bu seçimleri benim yönetimde olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, üyelerimiz ve bize gönül vermiş Bolu halkı ile gerçekleştirdik. İyi Parti sahada bu arkadaşlarla var oldu. İyi Parti sahada bu arkadaşların çalışmalarıyla, Bolu kamuoyunda vücut buldu. Dolayısıyla biz bu süre zarfında partimizi yeterince tanıttığımızı, ama teşkilatlanma anlamında da henüz daha çok yolumuzun olduğunu değerlendiriyoruz.

Çünkü mevcut hükümet yapısından dolayı insanlar siyasi partilerde çalışmaktan çekiniyorlar. Fakat son dönemlerde bu çekinceler de yavaş yavaş kırılıyor ve partimize üye sayısında ciddi artışlar var. Yönetim kurullarına girme, faaliyet gösterme anlamında iyi bir teveccüh var. Kongremiz için çalışma yapan, eski ve yeni bu işe soyunmak isteyen arkadaşlarımızla beraber ortak değerlendirmelerde bulunduk ve ikisinin bir araya geldiği, harmanlandığı yeni bir yönetim kurulu ile inşallah Bolu halkının karşısına çıkacağız.” dedi.

İYİ PARTİ BOLU İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Kongrede delegelerin oyu ile yeniden seçilirse 2 yıl daha görevine devam edeceğini ifade eden Örnekbaş; “Yapılacak seçimde yeniden aday olacağını belirten Örnekbaş; “İyi Parti Bolu İl Başkanlığına adayım. Yeterli çalışmayı yapmadan, değerlendirmeleri yapmadan kamuoyuna aday olduğumu duyurmak istememiştim. Allah nasip ederse, kongrede delegelerimiz teveccüh ederse, bir 2 yıl daha Bolu halkına iyi Parti il başkanı olarak hizmet etmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde de tahmin ediyoruz ki erken bir seçim olacak gibi görünüyor. Bu seçilecek kadroda, yapılacak genel seçimi yürütecek kadro olacak. Yani Türkiye'nin ve Bolu'nun kaderine el koyacak kadro olarak değerlendiriyoruz. Onun için kongremiz bizim tekrar iyilik kervanına güçlenerek yoluna devam ettiği, ileri gittiği bir atılım günü olacak. Öyle değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN BOLULULARI BEKLİYORUZ”

Kongreye bütün Bolu halkını davet eden Örnekbaş; “Kongre için bütün Bolulu hemşerilerimi yarın saat 14.00'da Köroğlu Kongre Merkezi'ne davet ediyorum. Kongremize gelirlerse, bizleri daha yakından tanımış olurlar. Bizim yöneticilerimizi, arkadaşlarımızı tanımış olurlar. İleride de İyi Parti ile ilgili verecekleri kararlar da kongremiz bir ölçü olur diye değerlendiriyorum. İyi Parti Türkiye'nin artık olmazsa olmaz partisidir. Vatandaşlarımız bizi takip ediyordu ama bu kongreler ve kamuoyundaki bilgilendirmeler vasıtasıyla daha bir teveccüh göreceğimizi değerlendiriyorum. İnşallah Bolumuza, ülkemize hayırlı, uğurlu olur diye düşünüyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim