31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren İyi Parti Bolu Teşkilatı, Gerede’de Millet İttifakından seçime giren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Ünaldı’nın seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Bolu İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Merkez ilçe başkanı Murat Güler, il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, partililer ve Geredeli vatandaşlar ile CHP Bolu Belediye başkan adayı Tanju Özcan katıldı.

İyi Parti Gerede Belediye Başkan Adayı Orhan Ünaldı açılışta yaptığı konuşmada Gerede de yapılması planlanan Hal otoparkı, Kent Yaşam Merkezi, Gölpark, Teleferik, Esentepe Otel ve mesire alanı gibi projelerini anlattı.

Daha sonra söz alan Tanju Özcan “Gerede maalesef bugüne kadar hak ettiği kalkınmayı ve şehirciliği gerçekleştirememiştir. Biz Gerede’yi Bolu’muzdan ayrı tutamayız. 31 Martta Bolu Belediye Başkanı seçilirsem Gerede’nin kalkınması ve şehirleşmesi için bütün gayretimi sarf edeceğim” dedi.

Yapılan açılışın ardından, esnaf ziyaretleri yapıldı. Ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan İyi Parti Gerede Belediye Başkan Adayı Orhan Ünaldı, “1 Nisan sabahı İnşallah Gerede sizlerin de teveccühü ve layık olduğu yönetim şekliyle çok daha modern bir görünüme kavuşarak, parti ayırımı yapılmaksızın herkese eşit hizmet felsefesiyle yönetilmeye başlanacak. Allah’ın izniyle, Sayın Orhan Ünaldı Gerede’ye İYİ gelecek.” dedi.

Editör: TE Bilisim