İyi Parti Bolu teşkilatı, Genel Merkezden gelen misafirler ve Bolu Belediye Meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, Mersin Milletvekili Hakan Sıdalı, GİK üyeleri Fuat Geçen, Bircan Akyıldız, Sinem Uludamar, İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve Bolu’da bulunan 30 civarında sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

İftar yemeği sonrasında, Bolu ve Ülkenin problemleri ve bunlara çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Düşüncelerini ifade eden sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin görüşlerini dinleyen İyi Parti Genel merkez yöneticileri gerekli notları alarak, problemlerin çözümü noktasında Ankara odaklı her türlü girişimlerin yapılacağını ve çözüm yollarının bulunmaya çalışılacağı ifade etti.

Genel merkez yöneticileri, Yerel seçimlerde Millet ittifakı olarak Bolu’da sağlanan başarı ile ilgili olarak İyi Parti teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve Bolu halkına teşekkür etti. Milletten alınan yetkinin doğru ve iyi kullanılması konusunda milletimizin tamamının kucaklanması ve hizmetlerin en verimli şekilde bütün millete eşit ve adil verilmesi gerektiğini belirtti.

İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu halkının kendilerine verdiği yetkiyi en iyi şekilde kullanacaklarını, gerçekten gelişmiş ve yaşanılabilir bir Bolu için canla başla çalışacaklarını, Milletimizin beş yıl sonunda değişmiş ve gelişmiş bir Bolu’yu  göreceklerini  söyledi.

Editör: TE Bilisim