Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddesinde görüntü kirliliğine sebep olan elektrik trafolarını boyayarak Bolu’muzu güzelleştiriyor.

Haber: Servet Gökçek

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir önderliğinde İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddesindeki elektrik trafolarını boyuyor.

Elektrik trafolarının üzerindeki yazıların çevreye görüntü kirliliği oluşturduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Çakır ve üyeler, elektrik trafolarının boyanarak şehirde farklı görüntüler oluşturup vatandaşların dikkatini çektiğini dile getirdi.

“ESKİŞEHİR BELEDİSİ’NDEKİ ÖRNEKLERDEN ESİNLENDİK”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Çakır Eskişehir Belediyesi’ndeki örneklerden esinlendiklerini aktararak, “Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve İlçe Gençlik Kolları örgütü olarak İzzet Baysal Caddesi’nde ve Cumhuriyet Caddesi’nde elektrik trafolarına çizimler yapmaktayız. Eskişehir Belediyesi’nin örneklerinden esinlenerek bu projemize başladık” dedi.

 “GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK İSTİYORUZ”

Uğur Can Çakır elektrik trafosu üzerinde bulunan çirkin yazıların çevreye görüntü kirliliğine sebep olduğunu söyleyerek, “Şehrimizdeki elektrik trafosu üzerinde bulunan çirkin yazılar çevreye görüntü kirliliğine neden olmaktaydı. Bizlerde bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için hem Bolu’muza ait hem de bizim değerlerimize ait çizimler yapıyoruz” dedi.

“100’E YAKIN ELEKTRİK TRAFOSU BOYAMAK İSTİYORUZ”

Çakır, 100’e yakın elektrik trafosu boyamak istediklerini ifade ederek, “Bolu’yu seviyoruz. Şuana kadar 10 tane elektrik trafosu boyadık. Bizler 100’e yakın elektrik trafosu boyamak istiyoruz. Çalışmalarımız devam etmektedir. Bizden desteklerini esirgemeyen çok değerli Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ PROJEMİZİ ÇOK BEĞENDİ”

Çakır, çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Bolu halkından ve esnafından projemiz hakkında olumlu tepkiler alıyoruz. Bizleri bu çalışmamızda asla yalnız bırakmadılar. Halkımıza da teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah şuan 10 tane olan çalışmamızı 100’e çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim