Bolu’da her yıl 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yapılmayacak. 32.si gerçekleşecek olan İzzet Baysal Şükran Günleri programı kapsamında bu yıl yalnızca İzzet Baysal Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak.

Haber: Aslı Akış

Bolu Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy, her yıl 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri programını açıkladı:

Haşim Ulusoy; “10-11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri yaşadığımız korona virüs nedeniyle gerçekleştirilemeyecek olup sadece çelenk koyma törenleri yapılacaktır.

Bu sene 32.sini kutlayacak olduğumuz İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri aşağıdaki gibi olacaktır. Bilgilerinize arz olunur.” ifadelerine yer verdi.

PROGRAM:

11 Mayıs Salı günü saat 11.00 Atatürk Anıtı’na Çelenk koyma töreni yapılacak. Akabinde, Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunacak.

Anıt Park’taki programından ardından saat 11.30’da İzzet Baysal Anıtına Çelenk Sunumu yapılacak, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasıyla program sona erecek.

Editör: TE Bilisim