Bolu Valisi Aydın Baruş Jandarma teşkilatının 178. Yıl dönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı. Vali Baruş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Devletimizin köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız 178 yıldan beri vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için var gücüyle çalışmaktadır.

Ülkemizde emniyet ve asayişin sağlanmasında, terörle mücadelede, suçların önlenmesi, suçluların takibi ve yakalanarak adalete teslim edilmesinde verdiği mücadele azmiyle üstün gayret ve başarı gösteren Jandarma Teşkilatımız, hizmet ve fedakârlıklarıyla milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.

Jandarma Teşkilatımızın, vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve bu hakların rahat ve güvenli bir ortamda kullanabilmesi için kendisine yasalarla verilen görevleri, demokratik değerleri ve insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Milletimizin birlik ve beraberliği için, canını çekinmeden feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatımızın 178’inci Kuruluş Yıldönümünü tebrik ediyor, tüm mensuplarına, aile fertleriyle birlikte, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilisim