Bolu Valisi Ahmet Ümit, Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu İl Jandarma Komutanlığı ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliğine ziyarette bulundu güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladı.

Haber: Aslı Akış

Vali Ahmet Ümit’in Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can, Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu katıldı.

JANDARMA PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet arefe gününde ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladılar. Vali Ümit ve beraberindekileri İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever karşıladı.

Ziyarette  askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi, akabinde Vali Ümit, programına devam etmek üzere yerleşkeden ayrıldı.

EMNİYET AMİRLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindekiler daha sonra Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliğine giderek görevi başındaki emniyet personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Burada Vali Ümit ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette Vali Ümit ve beraberindekiler emniyet mensupları ile tek tek bayramlaştılar.

“NİCE BAYRAMLARA ULAŞABİLMEYİ ALLAH NASİP ETSİN”        

Jandarma ve Emniyet ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “ Yarın idrak edeceğimizi kurban bayramınızı şahsım çalışma arkadaşlarım ve Bolulu hemşerilerim adına canı gönülden kutluyorum. Allah sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde nice bayramları hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde devlet ve millet olarak ulaşabilmeyi nasip etsin” dedi.

Editör: TE Bilisim