Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kıbrıcık’ta bir evde yapılan aramada 1200 gram kubar esrar, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet tarihi eser ele geçirildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yapılan çalışmalarda Kıbrıscık ilçesinde bir eve kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada; 1200 gram kubar esrar, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet tarihi eser ele geçirildi.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar neticesinde; 10 Şubat 2021 tarihinde Bolu ili Kıbrıscık ilçesinde kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik faaliyette, (1) şüpheliye ait evde yapılan aramada (1.200) gram kubar esrar, (2) adet hassas terazi, (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet tarihi eser ele geçirilmiştir. Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim