Suna Yıldız Erbay’ın yazdığı “Kaderimin Çıkmazı” adlı kitap çıktı. Kitabın tanıtımı, için Bolu’daki bir kafede düzenlenen tanıtım toplantısına Erbay’ın yakınları katıldı.

Suna Yıldız Erbay ve yakınlarının katıldığı toplantıda, kitabın çıkışı pasta kesilerek kutlandı. Kitabı çıktığı için mutlu olduğunu ifade eden kitabın yazarı Suna Yıldız Erbay, “Şu anki mutluluğumu tarif edemem. Bu benim hayalimdi. Beynimde birikmiş tüm sırlarımı sır arkadaşım kitabıma aktardım. Çok istiyordum. Ondan sonra kendi kendime dedim, adım kalsın. İstanbul’da Beyoğlu’nda, bir bitpazarında seneler sonra tozlanmış bir şekilde bu kitabı görür, belki etkilenir diye düşündüm. Ben ikon olarak Mona Lisa’nın tablosunu gözümün önüne getirdim. Biliyorsunuz, fareler içinde öldü, öldükten sonra da tablosu paha biçilmez oldu. Kitap içeriğinin yüzde yetmişi hayatım oluşturuyor. Çocukluğumdan bu zamana kadar yaşadıklarım yer alıyor.” diye konuştu.

Kitabın editörü Şeref Sunar, ortaya iyi bir eser çıkardıklarını ifade etti. Sunar, “Suna Hanım’ın hazırlamış olduğu kitabım kaynağı kendisidir. Ben yalnızca onun noktalamasını, bazı cümlelerin düzeltilmesinde yardımcı oldum. Ama iyi bir eser ortaya çıktığını düşünüyorum. İyi bir senaristin eline düşerse film bile olabilir diye tahmin ediyorum. Zannediyorum hazırlıklar yapıyor, yakında başka eserleri de çıkacaktır. Kendisini kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim