Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan takımlar kadrolarını şekillendirmeye başladı. bolu Belediyesporun şampiyonluk hedefi ile hazırlandığı 2017 – 2018 sezonunda rakipleri hız kesmeden transfere devam ediyor.

Bolu ilini Bayanlar Voleybol 1. Liginde temsil eden Bolu Belediyespor, transfer gündeminde hız keserken rakipleri devam ediyor. sezona şampiyonluk hedefi ile başladıklarını ifade eden Belediyespor Başkanı Engin Alemdar “ transferlerimizi gizlilik içerisinde devam ettiriyoruz” açıklamasını yaptı. İlk aşamada Antrenör Gökhan Çokşen ile anlaşan Belediyespor iç transferde Esma Yaşar ve Berna Demirci ile sözleşme yeniledi. üç sezon önce yeşil beyazlı formayı giyen libero Irmak  Gürsoy ile tekrar anlaşan Bolu temsilcisi dış transferdeki ikinci imzayı ise tecrübeli pasör Zülfiye Derinbay’a attırdı. Transfer çalışmalarını devam ettiren Bolu Belediyespor bu hafta içi yeni oyuncular ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Lige şampiyonluk hedefi ile giren diğer takımların yaptıkları transferler ise şu şekilde yansıdı.

Samsun: Suna Erel, Kübra Kegan, Ezgi Arslan

Manisa: Elif Merve, Gülem Altay, Buse İnce, Deniz Şurgun, Duygu Ertaş,

Balıkesir: Ecem Türker, Buse Serbest, Gamze Ergin, Duygu Üçdağ, Candan Önay, Gizem Nur Saka, Pınar Motur, Elif Kavrar, Ayşe Kılıç

Editör: TE Bilisim