Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Burhan Öz için Siteler Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Kahraman Gazinin Türk bayrağına sarılı naaşı, Siteler Camii'nde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı’na askeri törenle defnedildi.

Kıbrıs Gazisi Burhan Öz’ün cenaze merasimine Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Cemal Keskin, askeri personeller ve kahraman gazinin yakınları katıldı.

Cenaze merasimine katılan Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahraman Gaziye Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

VALİ KILIÇ’TAN  TAZİYE ZİYARETİ

Vali Erkan Kılıç, 1993 yılında Muş’ta vatani görevini yaptığı esnada mayına basması sonucu gazi olan Enver Yıldız’ın vefat eden babası İsmail Yıldız’ın Doğancı Köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhum İsmail Yıldız’a Allah’tan rahmet dileyen Bolu Valisi Erkan Kılıç, kahraman Gazi Enver Yıldız ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim